<<< TYÖKOKEMUKSENI
CV    Päivitetty 14.04.2019    ari.makinen@pp5.inet.fi


KOULUTUKSELLINEN PUOLENI :  PS. Todistukset lopussa

Aikuisopistot VLK / TRE   2003 - 2007

Elektroniasentaja, Pienkonekorjaus, Tietotekniikan @ / A & AB - Korttitutkinnot, Sähköturvallisuuskoulutus, Orientoitumiskurssi Toimistoalalle, Mikrotukikoulutus.

Kansakoulu  / Prosessinhoitajalinja 1980 - 1982  Peipohjan Ammattikoulu
Prosessinhoitajalinja oli lähinnä yleisluonteinen mutta suuntautui lähinnä kemian puolelle. Eli kemikaalit on tuttuja noilta ajoilta.Hallitsen käyttöjärjestelmät / Ohjelmat :

Dos-Windows 3.0 - Windows 10 ( Siis olen asentanut, päivittänyt, soveltanut, vikahaku jne... + Tietysti käyttänyt )  Linux järjestelmiäkin olen kyllä asennellut, mutta käyttökokemukset ovat melko vähäiset... Anroid järjestelmiä olen jonkin verran asentanut tietokoneisiin, käyttökokemukset on kuitenkin lähinnä älypuhelimen kautta. Tietokoneohjelmia olen asentanut / käyttänyt lukemattomia määriä, en erittele niitä sen paremmin, mainittakoon nyt yleisesti siten että mm. MS-Officen kaikki versiot on tuttuja, ja yleiset tiedonsiirto ohjelmat.

 

Audio- / Video digitalisointi ja video toteutus :
esim. Juonelliset kotivideot jotka sisältävät  Video, Valokuvia, Digikuvia, Tekstiä, taustaääniä Kasattuna  esm. DVD- Dokumentiksi jne...  Myös äänien tai musiikin editointi on tuttua. Näihin liittyen myös kaikennäköinen

varmuuskopiointi, tallennus, hakutiedostojen, arkistoinnit, tulostukset tuttua. Myös järjestelmien varmuuskopioinnit ja tarvittavat tietoturva, siivousohjelmat jne...

Video & Valokuvausta olen harrastanut 80L alusta lähtien  ( Beta, 8mm, VHS + Tietenkin Digitaaliset kamerat. ) 

Myös kuva ja grafiikkaohjelmat ovat tuttuja kotikäytössä. Myös sukututkimusta olen harrastanut ; )

Esimerkkivideo
8.5.2018

 Lick

Video on todella
paljon pakattu,
joten kuvan laatu on huono ;)
kesto n. 10min

Kouluaiheiset Todistukset :